27.10.2020
Čudesan Isusov dodir
Čudesan Isusov dodir
Komentar: fra Mate Kolak
Čitanje: Lk 6, 12-19
Opis/impresija
Evanđelje dana: 28. 10. 2020.

Lk 6, 12-19
U one dane iziđe Isus na goru da se pomoli. I provede noć moleći se Bogu. Kad se razdanilo, dozva k sebi učenike te između njih izabra dvanaestoricu, koje prozva apostolima: Šimuna, koga prozva Petrom, i Andriju, brata njegova, i Jakova, i Ivana, i Filipa, i Bartolomeja, i Mateja, i Tomu, i Jakova Alfejeva, i Šimuna zvanoga Revnitelj, i Judu Jakovljeva, i Judu Iškariotskoga, koji posta izdajica.
Isus siđe s njima i zaustavi se na ravnu. I silno mnoštvo njegovih učenika i silno mnoštvo naroda iz cijele Judeje i Jeruzalema, iz primorja tirskog i sidonskog nagrnuše da ga slušaju i da ozdrave od svojih bolesti. I koje su mučili nečisti dusi, ozdravljahu. Sve je to mnoštvo tražilo da ga se dotakne jer je snaga izlazila iz njega i sve ozdravljala.

Svećenik: fra Mate Kolak
Čitatelj: Mara Stojanac
Crtež: Željka Lešić

Komentar crtača:
Današnje Evanđelje govori kako je Isus izabrao dvanaestoricu koje je prozvao apostolima te se s njima zaputio u silno mnoštvo propovijedati i ozdravljati ljude. Isus i tebe danas poziva da širiš Božju riječ i pomažeš ljudima baš kao što je i apostole. Bog nam s razlogom šalje odabrane ljude u život kako bismo jedni druge približili Njemu.

Prati nas:
► WEB: https://www.podsmokvom.com
► Facebook: https://www.facebook.com/DoziviIsusa
► Instagram: https://www.instagram.com/pod_smokvom
_________________________________________
📌Potrebna nam je i vaša pomoć kako bismo i dalje donosili plodove naše smokve. Donacijom potpomažete projektu Pod Smokvom u sljedećim aktivnostima: snimanju i montaži svakodnevnih video materijala, nabavki materijala za crtanje i ostalih troškova koji su neophodni u funkcioniranju samoga projekta. Hvala vam od srca što pomažete širenju radosne Božje riječi, bilo molitvom, financijama ili širenjem naših videa.

Podaci za uplatu:
BANKA: Raiffeisenbank Austria d.d.
IBAN: HR7724840081135124682
SWIFT: RZBHHR2X
PRIMATELJ: Pod Smokvom, Voćinska ulica 4, 10360 Sesvete
OIB: 71318089789
SVRHA: Pod Smokvom - donacija
______________________________________________
📺Pretplati se na naš kanal, ukoliko već nisi: http://bit.ly/subscribe-podsmokvom

Blagoslovljen budi Bog!