04.12.2022
BIBLIJSKA KARAVANA #4: Zaručeni dovijeka - fra Darko Tepert
BIBLIJSKA KARAVANA #4: Zaručeni dovijeka - fra Darko Tepert
Komentar: -
Opis/impresija
🐫✝️ 4. predavanje

Jeste li se ikada susreli sa Svetim pismom? Imate pitanja, nedoumice, želite bolje upoznati svijet Biblije, zanima vas kako je Biblija nastala te što je ključno za razumijevanje njezinih tekstova?
Ako ste se susreli s bilo kojim od ovih pitanja, pozivamo vas na jedno putovanje. Ako biste htjeli otkriti koje bogatstvo i snagu posjeduje Božja riječ i saznati puno više o Bibliji, pridružite se našoj Biblijskoj karavani.

Biblijska karavana jest pak skupina hrvatskih bibličara koja vas tijekom deset mjeseci želi provesti kroz biblijsko vrijeme i prostor, pojasniti značenje i sadržaj svetopisamskih tekstova, uputiti u samostalno razumijevanje Božje riječi…

Svi ljudi su dobrodošli jer je Božja riječ upućena svima. Stoga, ne propustite ovu jedinstvenu priliku. Dopustite da Biblija postane vaše nadahnuće u govoru, poticaj u djelovanju i putokaz u hodu.

📍 Susreti Biblijske karavane su informativno-formativna predavanja o Božjoj riječi i oni se održavaju u organizaciji udruge “Pod smokvom”. Odvijaju se dva puta mjesečno - četvrtkom u 21 sat. Svi će se susreti održavati online pa jedino što vam je potrebno jest instalirana aplikacija Microsoft Teams na vašim elektroničkim uređajima.
Budući da nam ta aplikacija omogućuje stvaranje jedne zajedničke grupe vaše sudjelovanje moći će biti aktivno (postavljati pitanja predavačima, podijeliti neko vlastito iskustvo, predlagati nove teme) ili pasivno (samo slušati predavanja).

👉Ako se odlučite priključiti našim susretima, javite nam se na mail: biblijska.karavana@gmail.com.

PRATI NAS 🤳
► Web: https://www.podsmokvom.com
► Facebook: https://www.facebook.com/DoziviIsusa
► Instagram: https://www.instagram.com/pod_smokvom
_________________________________________
📌POMOZI NAM
Potrebna nam je i vaša pomoć da i dalje donosimo plodove naše smokve. Donacijom potpomažete projektu Pod Smokvom u sljedećim aktivnostima: snimanju i montaži svakodnevnih video materijala, nabavki materijala za crtanje i ostalih troškova koji su neophodni u funkcioniranju samoga projekta. Hvala vam od srca što pomažete širenju radosne Božje riječi, bilo molitvom, financijama ili širenjem naših videa.

Podaci za uplatu:
BANKA: Raiffeisenbank Austria d.d.
IBAN: HR7724840081135124682
SWIFT: RZBHHR2X
PRIMATELJ: Pod Smokvom, Sveti Petar u Šumi 2, 52404 Sveti Petar u Šumi
OIB: 71318089789
SVRHA: Pod Smokvom - donacija
______________________________________________
📺Pretplati se na naš kanal, ukoliko već nisi: http://bit.ly/subscribe-podsmokvom

#PodSmokvom #BiblijskaKaravana

Blagoslovljen budi Bog!